TEHNICIAN NUTRIȚIONIST. Igiena alimentației. Grupa 5

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

TEHNICIAN NUTRIȚIONIST. Igiena alimentației. Grupa 5

13 martie 2020 | 16:00 14 martie 2020 | 18:00

tehnician nutriționist

MODULUL 2. IGIENA ALIMENTAŢIEI

Partea I. ALIMENTE RECOMANDATE. Generalităţi, caracteristici, aspecte particulare.

  • Carne, peşte, ou şi produse asociate. Lapte şi produse lactate.
  • Cereale, pseudocereale şi produse din cereale. Fructe şi legume

Partea a II-a. ALIMENTE RESTRICŢIONATE. Generalităţi, caracteristici, aspecte particulare.

  • Produse zaharoase. Uleiuri şi grăsimi.
  • Apa şi băuturi nealcoolice. Băuturi alcoolice.

Partea a III-a. PRINCIPII DE GASTROTEHNIE. Cum gătim gustos, sănătos şi dietetic.

  • Principii generale de gastrotehnie. Tratamentele termice. Metodologia conservării alimentelor.
  • Riscuri şi beneficii pentru sănătate în funcţie de metoda de gătire.
  • Particularităţi de gastrotehnie în anumite situaţii.
  • Combinaţii de alimente între mit şi adevăr.
750RON

Academia de Nutriție

0722 15 16 00

www.academiadenutritie.ro

Spitalul Monza

Tony Bulandra 27
București, România
+ Harta Google